RSS Feed

A celebek mindent vállalnak?

index, mix - 2018. 10. 09. 12:26:33 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

A celebek mindent vállalnak?

Miközben a RTL Klubon a Survivorben gyakorlatilag nyaralgatnak a játékosok, a TV2 szórakoztató műsoraiban szenvednek a celebek. Legalábbis a kedd reggeli bulvárhírek, amelyek címei: Horror a Ninja Warriorban és Dráma a forgatáson, erre engednek következtetni. S úgy tűnik, a celebek mindent vállalnak egy kis pénzért, még azt is aminek aztán nagyon rossz vége lesz.

Tóth Andi A legbátrabb páros első napján pánikrohamot kapott, mert már ezen az alkalmon szembesítették a legnagyobb félelmével: egy ketrecben a víz alá kellett merülnie. Az énekesnő a Blikknek mondta el, hogy a feladat azért váltott ki belőle ilyen heves reakciót, mert gyerekként egyszer majdnem megfulladt. Azóta, ha tengernél jár se szeret túl mélyre menni a vízben.
A csatorna egy másik műsorában, a Ninja Warriorban, Sebestyén Ági (Pumped Gabo exe) szenvedett nagyon durva balesetet. A fitneszversenyző az első akadálynál esett el annyira szerencsétlenül, hogy a forgatásról azonnal kórházba kellett szállítani. Mint kiderült, az eséstől mindkét lábszárcsontja eltört és nyolc órán keresztül műtötték. A baleset egyébként még a nyári forgatáson történt, ám a Blikk beszámolójából kiderült, hogy a celeb még mindig nem épült fel teljesen, az egyik csontja ugyanis nem jól forrt össze, úgyhogy vélhetően újabb beavatkozásra lesz szüksége.

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ