RSS Feed

Ancelotti még mindig haragszik kassaira

index - 2018. 10. 03. 17:01:06 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

 Ancelotti még mindig haragszik kassaira

A jelenleg a Napoli edzőjeként dolgozó Carlo Ancelotti alaposan meglepődött, amikor megtudta, hogy Kassai Viktor vezeti csapata szerdai Bajnokok Ligája csoportmeccsét a Liverpool ellen.

Korunk egyik legeredményesebb edzője – és a teljes Bayern München – emlékezetes módon kiakadt Kassaira, amikor 2017-ben a Real Madrid több szabálytalannak tűnő góllal és egy véleményes kiállítással búcsúztatta az olasz edző akkori csapatát, a Bayernt a BL-negyeddöntőben. A botrány akkora volt, hogy a bajorok elnöke, Karl-Heinz Rummenigge még a BL döntőjét is bojkottálta a magyar bíró botrányos tévedései miatt, de a nemzetközi szakértőktől és sportsajtótól is olyat kapott a magyar bíró, amire nagyon ritkán van példa.

Hogy Ancelotti nem örül Kassainak az abból a szempontból is érthető, hogy a kiesés után többek közt azt nyilatkozta, hogy a feladat meghaladta a játékvezető képességeit. Emellett megjegyezte, hogy eddig nem pártolta a videóbíró (VAR) bevezetését, de Kassai hatására megváltoztatta véleményét, a rendszert tényleg minél hamarabb be kéne vezetni, hogy ilyen többé ne fordulhasson elő.

Az edző a Liverpool elleni rangadójuk előtti napon tartott sajtótájékoztatón külön is kitért rá, hogy mennyire letört, amikor megpillantotta Kassai nevét. 

A játékvezető rossz emlékeket ébreszt bennem az előző csapatom kapcsán. Meglepett a bíróküldés, mert az idő ugyan minden sebet begyógyít, de még túl rövid idő telt el a történtek óta.


Fotó: fourfourtwoo.hu
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ