RSS Feed

A Titokfát olvassák

mix - 2018. 10. 03. 8:35:16 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

 A Titokfát olvassák

Népszerű és meghatározó színművészek adnak elő részleteket Légrádi Gergely leg-újabb regényéből a világ legnagyobb videómegosztóján. Belefuthatott már az iroda-lom- és színházkedvelő közönség többek közt Rudolf Péter, Hámori Gabriella és Má-té Gábor kisvideójába is. A Nélkülem hivatalos könyvbemutatóját 2018. október 3-án, szerdán tartják a Barabás Villában.

Légrádi Gergely a Titokfa című esszéregény és a Szemben című novelláskötet után har-madik könyvével jelentkezik. A szerző ezúttal a regény műfaját választotta, méghozzá filmszerűen pergő jelenetekkel. A Nélkülem című kötet szenzitív témát feszeget: a rohanó mindennapjainkban próbál megállásra kényszeríteni mindannyiunkat. 

A könyv főszereplője, Miklós sikeres marketing szakember, feleségével és két gyermeké-vel jómódban élnek. Életük viharos gyorsasággal megváltozik, amikor kiderül: Miklós Alz-heimer-kórban szenved. Az egyre sűrűbben és hangsúlyosabban jelentkező szótéveszté-sek és emlékezetkihagyások arra sarkallják, hogy tudatosan rögzítse fel-felbukkanó emlékeit. 
A regény gondolatébresztő fejezeteiből népszerű színművészek olvastak már fel kamera előtt, így Schmied Zoltán (képünkön), Rudolf Péter, Hámori Gabriella, Máté Gábor és Nagy Dániel Vik-tor tolmácsolásában is láthatunk és hallhatunk részleteket a műből. Rudolf Péter például Miklós és fia szívbemarkoló beszélgetését adja elő, Hámori Gabriella a főszereplő felesé-gének aggódó pillanatait sűríti érzékletesen a videóba.  
A Nélkülem első, hivatalos bemutatója 2018. október 3-án, szerdán 18 órakor lesz a Barabás Villában. A beszélgetést Oláh Andrea, a Könyvben utazom szerkesztője és újságírója vezeti, a regényből pedig Schmied Zoltán olvas majd fel, valamint meglepetés vendégek is színpadra lépnek. A könyvbemutató végén az író dedikálja a kedvezményes áron megvásárolható kötetet. 

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ