RSS Feed

Nem csak a kés alatt lehet fiatalodni

M. A. - 2018. 10. 03. 8:51:09 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Nem csak a kés alatt lehet fiatalodni

Ma már nem kell plasztikai sebészhez fordulni, ha vissza szeretnénk fordítani az idő múlásának kerekét. A fiatalos, természetes megjelenést más módszerekkel is elérhetjük. A műtéti beavatkozás egyik közkedvelt alternatívája a bioszálas kontúrozás, ami sokat segíthet a megereszkedett orcák, áll vagy akár a nyak feszesítésében és visszafiatalításában.

Dr. Széchenyi Kornél, orvos-esztétikai specialista, a Budai New Beauty Orvos-Esztétikai Központ vezetője szerint a bőr szerkezetében lezajló változások hatására lassan és fokozatosan megjelennek a ráncok, az arc megereszkedik, szem alatt és az arc más pontjain bemélyedések, árkok jönnek létre.  Az öregedési folyamatok lassítása mellett ma már számos eljárást alkalmaznak széles körben, mellyel évekkel tudjuk megjelenésünket fiatalosabbá tenni. A PDO bioszál nagyszerű alternatíva, ha nem műtéti beavatkozásban gondolkodunk, a kezelés hatására ugyanis újra feszessé válik a megereszkedett bőr, és a gyógyulási idő is minimális.

„A bioszálas kontúrozás egyre nagyobb teret nyer az orvos-esztétikai beavatkozások közt. A kis esztétikai beavatkozás tartós, látható hatást eredményez, sokat segíthet a megereszkedett orcák, áll vagy akár a nyak feszesítésében és visszafiatalításában. Az új szálakat a bőr mélyebb rétegeiben tudjuk elhelyezni, így azonnali emelő és feszesítő hatás érhető el a problémás területeken. A bőr alá behelyezett szálak stimulálják a szervezet természetes öngyógyító folyamatait, fokozzák a bőr feszességét adó kollagén termelést, ezáltal a bőr minősége és megjelenése is javul” – mondja a szakember.

A szálak különböző méretben és formában érhetők el, így különböző problémákra nyújtanak tökéletes megoldást. A vékonyak ideálisak a volumen visszaállítására, illetve a bőr fiatalítására az orcák és az állvonal területén, a vastagabbak pedig a megereszkedett bőrt állítják vissza. A kezelés után rögtön érezhető a különbség, a végleges eredményt azonban 2-3 hónap elteltével lehet észrevenni: ennyi idő kell a szervezet regeneratív folyamatainak a kollagénben és elasztikus rostokban gazdag kötőszövet létrehozásához.  A szálak 6-12 hónapon belül elkezdenek felszívódni, a hatásuk azonban akár 2-3 évig is tartós marad.

 

 


Fotó: Mix
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ