RSS Feed

A magyar Madonna

Nagy Kristóf - 2018. 10. 01. 13:09:36 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

A magyar Madonna, az első klasszikus popdívánk, aki több évtizede a hazai könnyűzenei élet megkerülhetetlen alakja. Zoltán Erika a mai napig sikert sikerre halmoz, és bizony nemcsak az elismeréseket, illetve a férfi rajongók bókjait gyűjtögeti, hanem az évek során rengeteg barátot is szerzett magának a kollégái közt.

A Sláger TV egyik legnépszerűbb műsora, a Sláger Best Of háziasszonya most elárulta, hogy ki változtatta meg az életét, kinek a hatására kezdett el énekelni, de arról is beszélt, hogyan kötött barátságot egy belőle viccet csináló zenésztársával.

 
Zoltán Erikát mindenki úgy ismeri, mint egy igazi profit, aki a színpadra született. Persze, ő is hosszú utat járt be, mire az ország egyik legnépszerűbb popdívája lett. Most végre elárulta, mi inspirálta, hogy ezt a pályát válassza, és kinek köszönheti énekesi karrierjét.

„Még óvodás voltam, amikor a tévében megláttam egy táncdalfesztivál közvetítését. Kovács Kati énekelt, én pedig szinte rátapadtam a képernyőre, teljesen megbabonázott, sorsfordító pillanat volt őt látni és hallani. Akkor, kisgyerekként eldöntöttem, hogy egyszer én is így akarok énekelni, így szeretnék a színpadon állni.” – mesélte Erika. „Amire megkaptam az első lemezszerződésem és elindultunk az első turnéra, mit ad isten, éppen Kovács Katival közösen léphettem fel egész nyáron a Balaton körül. Szó szerint valóra vált egy álmom, amit sosem gondoltam volna, hogy bekövetkezik.”

 
Erika nemcsak a korábbi példaképeivel van jóban, hanem a fiatalabb generációval is remek kapcsolatot ápol. A magyar könnyűzenei élet nagyasszonyaként a pop- és rocksztárok bizalmasa, jó barátja. Habitusából, bájos lényéből adódóan még olyanokkal is legendásan jó a viszonya, akik görbe tükröt állítanak elé. A Sipos-tesókkal, Petivel és Tomival például annak ellenére családilag összejárnak, hogy az Irigy Hónaljmirigy oszlopos tagjai annak idején rendszeresen parodizálták, kifigurázták.

„Amikor bő két évtizede elindult az Irigy Hónaljmirigy, a férjemmel, Robival egyből a célkeresztjükbe kerültünk. Rendszeresen parodizáltak minket, de az az igazság, hogy imádtam ezeket. Nagyon viccesek és ízlésesek voltak, jól szórakoztam én is rajtuk, nevettem saját magamon. Azóta a Retropoly című musicalben színésztársak is vagyunk Tomival és hosszú ideje a családjaink is összejárnak” – mesélte Erika, aki a Sláger TV-n minden vasárnap 16.55-től a Sláger Best Of háziasszonyaként remek anekdotákkal, sztorikkal szórakoztatja a nézőket, miközben végigkísér minket a sikerlistákon, miközben felcsendülnek a legfülbemászóbb dallamok is.
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ