RSS Feed

Hackertechnikák haladóknak

M. A. - 2018. 10. 02. 13:08:51 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Hackertechnikák haladóknak

A Kezdő hackerek kézikönyve után most itt a Hackertechnikák, Fehér Krisztián legújabb gyakorlatorientált kézikönyve, mely korántsem veszélytelen, de igen hasznos tudást kínál fel bátor olvasóinak.

Ez a hiánypótló kiadvány segítségével - erősen gyakorlatorientált módon – haladó szintű kiberbiztonsági témaköröket ismerhet meg és próbálhat is ki az olvasó. Hogy mi mindenről esik szó a könyvben? A hackeléshez használható eszközök beszerzésétől kezdve az újabb jelszófeltörési módszereken át egészen a saját trójai programok előállításáig és bevetéséig számos gyakorlati kérdésre találhatunk benne választ, mígnem a könyv végére érve eljuthatunk az igazságügyi informatika alapvető gyakorlati kérdéseihez.

Útközben pedig olyan témákat érint a könyv, mint például a MAC cím megváltoztatása, a titkosított levelezés, a törölt állományok visszaállítása, az archív weblaptartalmak megtekintése, a DOS támadás kivitelezése vagy a számítógépek megfigyelése, valamint az adatelemzések és a korábbi tevékenységek vizsgálata. A kedves olvasónak elege van abból, hogy a társaságában mindenki a mobilján lógva wifit használ? A könyvben leírtak segítségével akár azt is megoldhatja, hogy mindenkit ledobjon a rendszer a hálózatról. Fehér Krisztián hiánypótló kézikönyve letehetetlen és tanulságos olvasmány mindenkinek, aki érdeklődik a kiberbiztonság témakörei iránt.

 A szerző a tőle megszokott gyakorlatias, könnyed stílusban mutatja be ezt a kiterjedt és egyáltalán nem veszélytelen területet. Vigyázat! A könyv példái a gyakorlatban is alkalmazhatóak, ezért a kiadó hangsúlyozza az olvasó felelősségét az egyes módszerek kipróbálásánál.


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ