RSS Feed

Musical World a legnagyobb hazai sztárokkal

M. A. - 2018. 10. 02. 13:00:51 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Musical World a legnagyobb hazai sztárokkal

Október 14-én a legismertebb és legnépszerűbb musicalslágerek egy igen exkluzív környezetben csendülnek fel újra. A Musical World Akusztik koncertnek a Duna Palota ad otthont, ahol a Nyomorultaktól át a Macskákig számos sláger elhangzik majd, ismert musical-énekestől.

Polyák Lilla (Rebecca, István a király, Mary Poppins, Musicalmesék, A Szépség és a Szörnyeteg, Mozart, Elisabeth) Veréb Tamás (István a király, Mozart, Rómeó és Júlia) és Egyházi Géza (Vámpírok bálja, We Will Rock You, Sakk, Nyomorultak, Macskák) előadásában. A szólisták a saját területükön már többszörösen is bizonyítottak. Nem beszélve arról, hogy a időről-időre a popzene területén is otthonosan mozognak. Lilla korábban számos CD-t is kiadott amelyen volt férjével énekelt musicalt vagy éppen ismert popslágereket.

Ezen a különleges előadáson együtt kalauzolnak el minket a musicalek (Nyomorultak, Rómeó és Júlia, Vámpírok bálja, Mozart, Az operaház fantomja...) csodálatos világába. Lesznek duettek és egyéni produkciók is. A nem mindennapi – élő – előadást a Csipkés Sándor Band zenekar teszi teljessé.

A koncert vendége Balázs Olivér, aki korábban a The Voice-ban kápráztatta el a közönséget. A koncert kellemes délutáni kikapcsolódás az egész család számára. A jegyek az ismert jegyirodákban még kaphatók.

 

 


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ