RSS Feed

Dér Heni új szerelme a politika

bors - 2018. 09. 30. 12:16:26 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Dér Heni új szerelme a politika

Győr népszerű politikusa, Radnóti Ákos alpolgármester Dér Heni új szerelme, tudta meg a Bors. Az énekesnő tavaly novemberi szakítása után nem sokáig volt szingli, idén februárban a FEM3 Micsoda nők! című műsorában már azt mondta, három hónapja új párja van.

– Ki vagyok virulva. Mondtam, hogy jól vagyok, összeszedtem magam, és remélem, most már így is maradok. Boldog vagyok. Nem kell megfelelnem, nem kell szerepeket játszanom, elfogad olyannak, amilyen vagyok, az embert látja bennem. Teljesen civil területen dolgozik. Nagyon-nagyon örülök, hogy médiamentes az életünk, ez nekem iszonyatosan tetszik. Nem titok, de úgy néz ki, hogy akkor ez volt most a premier. Örülök, ezért vagyok ilyen kis flúgos mostanság – dicsérte új kedvesét és párkapcsolatát az énekesnő.

Azóta kiderült, új választottja győri képviselő, aki a helyiek körében igen nagy népszerűségnek örvend. Talán nem is annyira véletlen egybeesés, hogy az énekesnő augusztus elején, illetve szeptemberben is ebben a városban tartott nagy sikerű koncertet, és augusztus közepe óta a politikus hivatalos Facebook-oldalán egy Dér Heni-dal szerepel kiemelt bejegyzésként.

De már korábban is voltak arra utaló jelek, hogy egy párt alkotnak, ugyanis az énekesnő nyáron Horvátországban forgatott videoklipet, és ugyanazokban a napokban a politikus is pont az Adriánál töltötte a szabadságát. Bár Heni igyekszik még titkolni szerelmét, párja a nyilvános Instagram-oldalán már több közös fotót is megosztott, sőt a férfi éppen a napokban Párizsból is posztolt, és ezen a fotóján már bejelölte az énekesnőt is, jelezve, hogy nincs egyedül. Henit korábban megkérdeztük új szerelméről, ám akkor a Bors újságírójának csak annyit mondott, magánéletéről nem szeretne beszélni.

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ