RSS Feed

A gyűrűje miatt állították ki

index - 2018. 08. 18. 17:31:29 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

A gyűrűje miatt állították ki

Az NB I. a maga módján tud szórakoztató lenni, a DVSC–MTK-meccs el se kezdődött, máris volt min röhögni. A Debrecennek már a meccs előtt változtatnia kellet, mert a kezdőben szereplő Erik Cikos nem tudta lehúzni az ujjáról a gyűrűjét, azzal pedig nem engedették játszani, nehogy sérülést okozzon vele.

Cikos próbálkozott a levétellel, de a bírók nem vártak rá a végtelenségig, pár perc után elindították az elvileg 20 órára kitűzött meccset, Herczeg András kénytelen volt  Kusnyir Eriket beküldeni Cikos helyett.

A mérkőzésen az MTK szerezte meg a vezetést, a 15. percben Kanta József talált be. A DVSC a 41. percben egyenlített Bódi Ádám szabadrúgásgóljával, de pillanatokon belül visszavette a vezetést az MTK. Nagy kapus kezéből esett ki egy beadás után a labda, amire Lencse László csapott le és tette kapuba közelről. A 75. percben egy újabb potyát kapott a Debrecen, megint Lencse volt, aki jól koncentrált, három védő között fejelt kapuba.
3-1-re vezetett az MTK, a Debrecen azonban egy nagy hajrával egyenlíteni tudott, a 86. percben Takács Tamás lőtt kapuba az ötösről egy beadás után, majd Szatmári Csaba a 95. percben fejelt a jobb alsó sarokba Tőzsér beívelése után.

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ