RSS Feed

Anett hasa

Regös István - 2018. 08. 08. 8:00:00 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Anett hasa

Először azt hittem, Anettka feltámadt a média tetszhalálából, mert utoljára őrá emlékeztem, akit Anettkának hívtak. De aztán rájöttem, hogy tévedek, mert ő kikérte magának az Anett nevet, hiszen így ő volt az egyetlen Anettka Magyarországon. Ráadásul ő nem is a hasára volt büszke, hanem, ha jól emlékszem, mindenére.

Ezt bizonyítja, hogy valószínűleg ő volt az egyetlen tévés személyiség, aki egy hatalmas fotelben meztelenül kuporogva vezette a műsorait. Most nem tudom, örüljünk vagy szomorkodjunk, hogy Anettka már nincs közöttünk, természetesen csak médiailag, mert remélem, amúgy jó egészségnek örvend. Aztán addig kutattam, amíg kiderült, hogy az az Anett, nem ez az Anett, mert ez az Anett, az az Anett.

Hass has!

Vagyis Anettnak van vezetékneve. Valamelyik nagyszerű bulvárlapban meg is találtam, úgy hívják, Czippán Anett, aki ráadásul még műsorvezető is. Ez a bulvárlap meglepő őszinteséggel úgy kommentálta Czippán Anett létét, bikinis fürdőruhás fotóval illusztrálva, hogy az említett műsorvezető hölgy büszke a hasára. Ő maga így emlékezik meg e testrészéről: „Nem féltem megmutatni magamat, úgy gondolom, hogy ennyi őszinteséggel tartozom a követőimnek. Ráadásul így hátha könnyebben ráveszem magam a tornára” – így emlékezik meg jelenlegi helyzetéről Czippán Anett kollega. Majd folytatja: „Én csak megosztom azokat a dolgokat, amik engem érdekelnek, ilyen volt az is, hogy nekem még mindig van egy kis hasam. A párom imádja, engem sem zavar különösképpen.”


Nagyszerű követők

Mint kiderül, több mint kétszázötven embert érintett meg Czippán Anett büszke hasa és szerinte még sok-sok követőjét. Na, most vajon ki és miért is követi és hová követi, ha követi, Czippán Anett hasát? Kíváncsi vagyok, mi minden érdekli még Czippán Anettet, amit megoszt nagyszámú, okos követőivel. Szinte magam előtt látom a tömeget, amint hatalmas fotók mögött, amelyek Anett hasát mutogatják, vonulnak a Parlament elé és ilyen kis helyes pocakokat követelnek minden magyar nőnek. Remélem, a kedves kolléganő még sok mindent megoszt gazdag élettapasztalataiból.


Internethatalom

Az igazság az, hogy egyáltalán nem akarom bántani Anett hasát. Tiszteletreméltóan gömbölyű, számomra is rendkívül szimpatikus, egy kis has mindig hat. Nem tudom, ki követ kit, de úgy látszik, járványos ez a has-ügy, mert körülbelül ugyanabban az időben Liptai Claudia is bejelentette, hogy büszke a testére és szülés után is hamar rendbe jött. Szépen visszasimult a babát kihordott pocakja és újra felvette eredeti, szexis formáját. És ha már ez így van, nosza, megmutatta mindenkinek! Pedig Liptai Claudiát nem a gömbölyű pocakjáért lehet szeretni, hanem kedves stílusa, jó humora, magyarul, mesterségbeli tehetsége miatt. Én már csak egy maradi pasas vagyok, de hogy mennyire fejlődőképes, azt most igazolom. Közeledve a 100. születésnapom felé közhírré teszem, hogy büszke vagyok a hajamra, mert még mindig az enyém. Remélem, az összes követőm büszke valamijére, csak fel ne sorolják valamennyit!

Fotó: origo


Fotó: Varga Gábor
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ