RSS Feed

Doll elégedett, a nézők nem

NS - 2018. 08. 05. 17:33:24 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Doll elégedett, a nézők nem

Ismét nyert a Fradi, de a nézők meccsről-meccsre tüntetnek az edző ellen, mert nehezen tudják megemészteni, hogy sokadszor esett ki a nemzetközi kupából már az elején az FTC. És hát most sem játszott túl meggyőzően.

„Jól kezdtük a mérkőzést, hiszen birtokoltuk, jól járattuk a labdát, mégis lehet, hogy az első fél órában túl sokat akartunk, ezért becsúszott egy-egy könnyelmű labdavesztés. Az első gólt szépen kidolgozott akció után szereztük, az egész csapat felzárkózott, Lanzafame hosszú labdája után Bőle szépen adta be Varga Rolandnak, aki remekül játszotta meg, gyakorlatilag ezt beszéltük meg. A második félidőben volt egy nagy lehetőségünk, ami után kontrából kaptunk gólt. De mindenki higgadt maradt, tovább játszottak a fiúk, és a megfelelő pillanatban eldöntötték a találkozót, ezért dicséret jár nekik. A meccs vége felé tovább növelhettük volna az előnyt, de lehetett érezni, hogy nehézzé váltak a lábak, a három-egyes győzelem azonban megérdemelt. Bementem az öltözőbe, ott állt az összes játékosom, aki nem tud játszani, gyakorlatilag egy egész csapatot tettek ki. Várunk rá, hogy egymás után visszatérjenek, és nagyobb legyen a merítési lehetőség.”
Ezután a Ferencvárosban első góljait megszerző Lanzafame center mögötti játszatásáról elmondta, már az MTK elleni meccsen is láthattuk, ha a védekező állásból kilép, előkészíti a labdát a játékosoknak, akkor őt már nagyon nehéz levédekezni. Ma tele volt tűzzel, megszerezte az első góljait, elégedettek lehetnek vele, mint ahogy ő is a teljesítményével.
A szünet utáni percekben volt egy rövidzárlat a játékban, ennek okait így látta:  
„Nem jól vettük fel a pozíciókat és rossz döntéseket is hoztunk, nem figyeltünk. Rengeteg munka áll még előttünk, fejlődnünk kell, olyan mérkőzések kellenek, amikor nem kapunk gólt. A lényeg, hogy higgyenek magukban a játékosok, és ma hittek is, így továbbléptek ezen a perióduson.”
Úgy tűnt, Varga Roland kisebb sérüléssel küzd, erről elmondta, örül, hogy egyáltalán pályára tudott lépni, és annak is, hogy egészen sokat tudott játszani a meccsen. Az elmúlt hetekben ugyanis gyakran előfordult, hogy csak heti kettőt tudott edzeni, mégis játékra jelentkezett, miután jelenleg rövid a kispadunk. Előkészített egy gólt, lőtt is egyet, jól mozgott a pályán, egészen jó meccse volt.  Fotó: Varga Gábor
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ