RSS Feed

München leghülyébb motorosa

Mogyorósi Géza (Berlin) - 2018. 08. 06. 17:28:36 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

München leghülyébb motorosa

Az álmoskönyvek szerint bukósisak nélkül, a forgalommal szemben motorkerékpározóknak nem jelent jó óment, ha rendőrrel találkoznak. Nos ez történt Dél-Németország legnagyobb metropoliszában – a bajor sajtó augusztusi információja szerint.

A másfél millió lakosú München 11. kerületében (Milbertshofen-Am Hart) lettek figyelmesek a közlekedési rendőrök arra, hogy két fiatalember a kerékpáros úton a menetiránnyal szemben gurul. A durva kánikulára való tekintettel sisak sem volt az ifjakon. Az ellenőrzés során kiderült, hogy a 19, illetve 21 éves srácok alkoholt és drogot is konzumáltak túrájuk előtt.

A nyeregből letessékelt srácoktól elvették a KTM moci slusszkulcsát, a gépet „lebilincselték”, lehetlenné téve a későbbi (pótkulcsos) akciót. A vérvételre beszállítót, cseppet sem szelíd motorosokra komoly pénzbírság vár. A nyári eset kapcsán a bajor hatóság arra hívja fel a figyelmet, hogy az évente több ezer halálos németországi közlekedési tragédiában mind gyakrabban játszik főszerepet a sofőrök alkohol és/vagy kábítószer fogyasztása.

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ