RSS Feed

A Boban Markovic Orkestar is fellép Óbudán

mti - 2018. 08. 04. 8:49:12 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

A Boban Markovic Orkestar is fellép Óbudán

A Boban Markovic Orkestar, a Besh o droM, a Zuboly és a Fanfara Complexa is fellép augusztus 13. és 19. között az Óbudai Világzenei héten, a Kobuci kertben.Világzenei héttel ünnepli tizedik évadát a Kobuci kert, ahol az ismert nemzetközi előadók mellett a műfaj számos magyar kiválósága is koncertet ad a fiatal formációk mellett - közölték a szervezők az MTI-vel.

    A Világzenei hetet a Maszkura nyitja, másnap az osztrák Cobario után a Zűrös Banda lép fel, amelynek zenéjében a magyar és balkáni népzene mellett a dzsessz és a modern tánczenék is fellelhetők. 
    Augusztus 15-én a fiatalabb formációké a színpad: a Tölcséres zenekar mellett a magyar világzenei paletta egyik legprogresszívebb, legkísérletezőbb zenekara, a Nana Vortex várja a közönséget. 
    A táncházak kedvelői az Erdőfű Népi Kamarazenekar és a Fanfara Complex produkcióját élvezhetik majd, pénteken pedig a magyar autentikus népdaléneklés hagyományaira építő Dalinda, valamint az Ágoston Béla vezette Zuboly lép fel.  
    A keleti és magyar népzenét ötvöző Besh o droM szombat este várja a közönséget, vasárnap pedig Boban Markovic és zenekarának koncertje zárja a világzenei hetet.


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ