RSS Feed

A magyar foci szar, de élvezi

index - 2018. 08. 04. 8:28:20 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

A magyar foci szar, de élvezi

Csütörtök este végre elismerte a magyar foci, hogy hol tart, hol a helye, de sajnos azt is, hogy SEMMI KEDVE, REMÉNYE ÉS AMBÍCIÓJA NINCS RÁ, HOGY ELMOZDULJON ONNAN. Újpesten a Sevilla ellen 0-4, 0-2-nél a szépítő gólt úgy ünnepelte a csapat és a közönség, mintha azzal kiverték volna a spanyolokat. Aztán gyorsan kaptak még egyet - a vége 1-3, összesítve 1-7.

Mindez nem akadályozta meg a hazai csapatot abban, hogy tiszteletkört menjen a közönséget tapsolva a stadionban, ami viszonzásként felállva tapsolta őket. A játékosok autogramokat osztogattak, szelfizgettek a publikummal. De még ezzel sem volt vége, jött a - külföldi - edző nyilatkozata: "Az ilyen meccsekért dolgozol, az ilyen meccsekért élsz".

Úgy viselkedett mindenki, mintha valami távoli galaxisból érkezett földönkívüli csapattól kaptak volna ki. Hát nem: a Sevilla 7. lett a legutóbbi bajnokságban.

LÉNYEG A LÉNYEG: MEGTALÁLTUK A HELYÜNKET, ÉS JÓL IS ÉREZZÜK ITT MAGUNKAT.
Van sok szép stadion, spéci szerkó meg taós-milliós fizetések havonta. Mi kell még? A csütörtöki újpesti képek, szavak alapján: semmi, de semmi. És ez a legszomorúbb.

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ