RSS Feed

Kápolnában esküszik Kóbor

blikk - 2018. 08. 06. 8:59:43 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Kápolnában esküszik Kóbor

"Mennyei energiákat szabadított fel bennünk a készülődés a templomi esküvőre" -foglalta össze stílusosan Kóbor Deme Zsóka (52), aki hamarosan oltár előtt is örök hűséget esküszik Kóbor Jánosnak. A tanárból, majd modellből lett üzletasszony és az Omega frontembere tíz évvel ezelőtt, nem sokkal Léna (11) lányuk születése után léptek házasságra, de az egyházi szertartással megvárták az évfordulót

 Lapunknak Kóbor János „Mecky” is megerősítette, hogy egy vidéki kápolnában, zárt körű, bensőséges szertartáson veszik fel a házasság szentségét, nem sokkal azután, hogy az 56 esztendeje alapított beatrockzenekar visszatér a németországi turnéról.

– Én a szervezésből vettem ki a részem, a lányok pedig a dekorációt intézték, és valóban szívderítő, milyen simán ment minden, pedig volt bennem egy kis félsz – magyarázta Mecky, és a felekezeti különbözőségre utalt.

A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas énekes ugyanis római katolikus, neje viszont református keresztségben részesült.

– De 501 évvel a nagy egyházszakadás után ez már nem okozott különösebb problémát – somolygott Kóbor, aki megbízta feleségét, hogy az ő esküvői ruháját is válassza ki.

– Ennek nagyon megörültem, megtisztelőnek éreztem a feladatot – mondta Zsóka, akit arról is kikérdeztünk, hogy a nagy napon mit vesz fel. – Mecky először azt javasolta, az legyen rajtam, amit a tíz évvel ezelőtti polgári szertartáson viseltem. Nyilván az emlékek miatt, de elfogadta, hogy másra vágyom.

Az üzletasszonynak elvileg könnyű dolga volt, hiszen exkluzív butikot üzemeltet Buda egyik népszerű bevásárlóközpontjánál – persze ez nem ilyen egyszerű.

– Nem is tudom, mikor próbálgattam ennyi kosztümöt a saját üzletemben, de közben egy neves divattervező hölgy véleményét is kikértem, és végül az általa tervezett ruhát választottam – tudtuk meg Zsókától, aki azt a kosztümöt is megmutatta, amelyik a férjének a legjobban tetszett volna. – Csak egyszer akarok oltár elé állni, és olyan ruhakölteményre vágytam, ami meghittséget áraszt – magyarázta és még egy titkot elárult: – A minap jöttem vissza Olaszországból, és onnan hoztam Lénácskának egy tüneményes ruhát. A dekorációhoz is passzol majd, nemcsak hozzá.

Az Omega frontembere és a csinos üzletasszony 2005 júliusában, egy születésnapi partin ismerkedett meg egymással, és esküvőjüket az első találkozás harmadik évfordulójára szervezték, de kezdettől fogva csak polgári szertartásban gondolkodtak. Ekkor már másfél éves volt a kislányuk, hivatalossá akarták tenni, hogy új családot alapítottak. A házasságkötésre a Club Aligában került sor, és a lakodalom is ott volt.

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ