RSS Feed

Ennyi pénzért ennyit tudnak a fiúk avagy A sevillai borbély

Mixonline - 2018. 08. 03. 10:16:46 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Ennyi pénzért ennyit tudnak a fiúk avagy A sevillai borbély

Miért is lenne kínos meglepetés, hogy a Bp. Honvéd elvérzett Luxemburgban, ahol a Progres Niederkorn kettő nullára győzött és ezzel továbbjutott az Európa-Liga selejtezőjéből. A sevillai borbély dallamai sem voltak a legnépszerűbbek a gyászos csütörtökön: az Újpestnek két mérkőzésen csupán egy gólra tellett, a spanyol csapat 7:1-es összesítéssel ment tovább. Miféle csodáról és szépségtapaszról írnak hát?

Hagyományos nyári futball esemény Magyarországon, hogy a nemzetközi kupák első fordulójából kiesnek a magyar klubcsapatok. Igaz, a MOL Vidi továbbment, ami a jelenlegi körülmények között Az éjszaka soha nem ér véget-szintű EB-eufóriába űzi a híveket. Ám a négy magyar csapatból szégyenszemre három mégiscsak elbúcsúzott. Tegyük hozzá, hogy az oroszországi vébé utáni felfokozott hangulatban, amelyet az táplált, hogy újfent élvezhettük a jó futballt, kirívóan unalmas mérkőzéseket produkáltak ezeken az elbóbiskolt EL-selejtezőkön.

Sebaj, az élet megy tovább, jönnek a bajnoki fordulók, izgulhatunk, kikap-e harmadszor is a Kisvárda, legalább ennyi izgalmunk legyen. Szóval, jönnek az újabb hétvégi meccsek és persze jön a Malmö...

Fotó: youtube.com
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ