RSS Feed

Palya Bea 12 milliót kapott

mti - 2018. 08. 04. 17:55:57 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Palya Bea 12 milliót kapott

A támogatott előadókról szóló döntést a minisztérium korábbi vezetője, Balog Zoltán hozta meg, de már utódja, Kásler keretéből rendezik.Több könnyűzenei előadót is milliós összeggel támogatott miniszteri keretéből júliusban az Emmi új vezetője, Kásler Miklós - írja a 444 az NKA oldalán közzétett listára hivatkozva.

 Hogy ki kaphat pénzt, azt még Balog Zoltán, Kásler elődje határozta meg, de a kifizetést már az új emberminiszter keretéből oldják meg.

A lista szerint Rúzsa Magdinak 3,5 millió forint jut, ő a beregszászi koncertjét rendezi ebből. A Kárpátiát 5 millióval támogatják, hogy elkészíthessék a róluk szóló dokumentfilmet. Illényi Katica is jól jár, az ő cége az idei jubileumi koncert megvalósítására kap 3 millió forintot.

Ezek azonban igen csekély összegek, ha azt nézzük, hogy Palya Beának például 12 millió forintot adnak. Az énekesnő a pénzt a "Szívzár című lemez elkészítésére és kiadására, valamint 2018. évben videóklipek forgatására, és koncert-színházi sorozat megvalósítására" kapta.

A legtöbb pénzt, 40 millió forintot a Müpa és a Bolsoj Színház közös rendezésére adták.

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ