RSS Feed

Ari Aster új horrorja Budapesten forog majd

index - 2018. 08. 03. 9:18:13 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Ari Aster új horrorja Budapesten forog majd

Bár címe még nincsen, annyit már biztosan tudni az Örökséget jegyző Ari Aster új horrorjáról, hogy Budapesten forgatják majd, méghozzá olyan színészek szereplésével, mint Jack Reynor (Glassland, Macbeth, Sing Street), Will Poulter (Az útvesztő, Családi üzelmek, A visszatérő) és Florence Pugh (Lady Macbeth, Eszmélet, Outlaw King), írja a Collider.

A hírek szerint Aster mozija sokban fog A vesszőből font emberre emlékeztetni. A történet szerint Florence Pugh és Jack Reynor egy Svédországba utazó párt alkot a filmben, akik egy nyári ünnepség miatt egy vidéki kisvárosba tartanak, ám az idillinek ígérkező kiruccanás egy beteg és erőszakos pogány szekta miatt hamarosan rémálommá válik.

A rendező a Hollywood Reporternek adott interjújában beszélt arról, hogy a munka a gyártás előtti fázisban tart,a forgatás helyszíne pedig Magyarország lesz. "Ez az egyetlen másik horrorfilmem, és egészen biztos vagyok abban, hogy ez még sokáig így is lesz" – mondta. Ezután hozzátette: a lehető legtöbb műfajban ki szeretné magát próbálni, van tíz másik forgatókönyve, meg még egy csomó terve, nagyon szeretne például egy musicalt és egy sci-fit is készíteni

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ