RSS Feed

Arnold Schwarzenegger bécsi villamost dedikált

Eurokomm PR - Budapest - 2018. 08. 02. 13:00:39 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Arnold Schwarzenegger bécsi villamost dedikált

Arnold Schwarzenegger még májusban dedikált egy villamost Bécsben, az autogramja 2.400 euróért kelt el a napokban egy online árverésen. A teljes összeget a Bécs közelében élő mocsári teknősök védelmére fordítják.

Online árverésen értékesítette a bécsi közlekedési vállalat, a Wiener Linien Arnold Schwarzenegger aláírását, amelyet májusban helyezett el egy villamoson. Az osztrák születésű amerikai filmszínész volt ugyanis a fővédnöke az R20 Austrian World Summitnak, ebből az alkalomból matricázták fel az egykori kaliforniai kormányzó portréjával az egyik bécsi villamost. Miután Arnie tett egy kört a villamossal, dedikálta is azt. 

A matrica eltávolításakor a Wiener Linien munkatársai gondosan megőrizték és egy alumíniumlemezre ragasztották át Schwarzenegger szignóját, hogy internetes árverésen értékesítsék. Az érdeklődők 2018. július 27-ig licitálhattak a dedikált darabra, az aukciót a Dorotheum bonyolította le teljesen ingyenesen.

Az árverésből befolyó összeget ugyanis a Wiener Linien teljes egészében a Bécs közelében található Donau-Auen Nemzeti Park területén vadon élő mocsári teknősök védelmére fordítja. Száz eurónként egy-egy teknősfészket fogadnak örökbe. A fészek fölé egy fémrácsot erősítenek, így a ragadozók nem tudják feldúlni, a rács lyukai viszont elég nagyok ahhoz, hogy a kikelő kisteknősök átférjenek rajta. A Donau-Auen Nemzeti Park és a Schönbrunni Állatkert 1997 óta zajló közös fajvédelmi programja révén eddig mintegy 1.500 kisteknős indulhatott neki az életnek. 


Fotó: Wiener Linien Johannes Zinner
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ