RSS Feed

Kelis Rogers amerikai énekesnő a győri nyárzárón

mti - 2018. 08. 01. 13:15:39 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Kelis Rogers amerikai énekesnő a győri nyárzárón

Kelis Rogers amerikai énekesnő koncertje zárja a Négy Évszak Fesztivál nyári tematikus rendezvénysorozatát augusztus 24-én este a Városház téren a 11. alkalommal megrendezendő Győri Bornapokon

Kelis Rogers első albuma 1999-ben jelent meg Kaleidoscope címmel, de az igazi sikert a 2003-as, Tasty című lemezen szereplő dal, a Milkshake hozta meg számára. 
    A győri nyárzáró koncerteken fellépett korábban mások mellett a The Straits, Lou Bega, a Kool and the Gang és Tom Jones is.
    A zenei előadást követően tűzijáték lesz, rossz idő esetén pedig másnap tartják meg a koncertet. 
    A Győri Bornapok - Bor, Borlovag- és Gasztronómiai Fesztiválon ezúttal is a kultúrát és a minőségi borfogyasztást népszerűsítik augusztus 23. és 26. között két helyszínen, a Dunakapu téren és a Széchenyi téren, ahol 16 hazai borvidék 61 pincészete kínálja borait - mondta a szervező Győri Művészeti és Fesztiválközpont igazgatója.
    Tóthné Kardos Krisztina hozzátette, hogy a program a borlovagrendek felvonulásával kezdődik csütörtök kora este, a megnyitó pedig a Dunakapu téren lesz. Ezt követően négy napon át egymást váltják a zenekarok a két helyszínen felállított színpadon.
    Fellép mások mellett a Magyar Rhapsody Projekt, a Sofia Balogh Band, Marge, Horányi Juli és a Swing a la Django, a The Bits együttes, a Mojo Workings, Jász Andris és barátai, valamint a Dániel Balázs Boogie Woogie Trió. 
    A fesztiválon választják meg Győr város idei borát, szombat délután pedig az Európai Borlovagrend Győri Legátusának öt új tagját avatják fel a Kármelita-templomban.


Fotó: blacktudos.tumbir.com
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ