RSS Feed

A Kígyóasszony a Szentendrei Teátrumban

Balogh Máté - 2018. 07. 31. 13:00:52 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

A Kígyóasszony a Szentendrei Teátrumban

Különleges zenei és látványvilágú ősbemutatóra készülnek Szentendrén. Augusztus 3-án láthatják a nézők a tragikomikus zenés mesét, mely Carlo Gozzi elbűvölő története alapján született. Minden korosztály számára ajánlják a darabot az alkotók.

Tavaly indította el FRISS elnevezésű programját a Szentendrei Teátrum. Az előadássoro-zat alkalmával a színművészeti egyetemek hallgatói mutatják be színész- és rendezővizs-gáikat, valamint újító szellemű, friss formációk hozzák létre előadásaikat. Az idei nyár során is több ilyen produkció várja a fesztivál közönségét.

Augusztus 3-án például A Kígyóasszony című tragikomikus zenés mese, melyet a Szín-ház- és Filmművészeti Egyetemmel közösen mutat be a fesztivál. Sőt, a MOME és a Kép-zőművészeti Egyetem hallgatói is részt vettek az alkotófolyamatban, hiszen többek közt divattervező hallgatók álmodták meg a jelmezeket. Varga Bence rendezésében ősbemuta-tót láthat a szentendrei közönség. A musical elemekkel is tűzdelt, különleges zenét Ko-vács Adrián írta, a főbb szerepeket Borsi-Balogh Máté, Kurely László és Józsa Bettina alakítják. Az előadás során élőzenekar teszi még hangulatosabbá a látványos produkciót.

Carlo Gozzi elbűvölő, fordulatos meséje egy halandó herceg és egy halhatatlan tündér szerelmének története. Szerelmüket próbatételek és kalandok nehezítik, melyek igencsak hasonlítanak a mindennapi emberek nehézségeire. A játékos történetet bátran ajánlják az alkotók gyermekeknek és felnőtteknek is. 


Fotó: Horváth Attila
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ