RSS Feed

©koda Fabia - smink

Mogyorósi Géza (Berlin) - 2018. 08. 03. 12:52:14 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

©koda Fabia - smink

A 2018-as autószalonok meglepetési közül, lássuk ezúttal a 10-12 millió forint alatt megkapható újdonságokat! Kinek a hatodik generációs VW Polo, kinek a leporolt cseh testvérmodell, a ©koda Fabia lesz a kedvence.

A 88. Genfi Szalon friss Suzuki Swiftje és az új, A-osztálybeli Merci egyaránt a 30 ezer eurónál jutányosabb kocsik mezőnyében toboroz vevőket 2018-ban. Ott csillogott persze a svájci mustrán a rivális Volkswagen Polo/Golf páros is. Ez utóbbi típus főleg a német nyelvterületen verhetetlen kategóriájában. Bezzeg a kupé rokon, a kétajtós Scirocco gyártása már leállt, s erre a sorsra jutott a fémtetős Beetle is, míg a kabrió retro-Bogár továbbra is ott csilloghat a VW kereskedésekben.

A Ford a Fiesta és a Focus új nemzedékével csalogat, az Audi A1-es pedig a nagyvárosi dzsungelben lehet pompás partner. A Crossover C4 Cactus a vagány(abb) Citroën vevőket célozza meg e tavasszal. A Kia Ceed aktuális szériája szintén a VW Golf-Opel Astra-Ford Focus trió babérjaira tör a 10 millió forint alatti - árérzékeny - szegmensben. Karcsúbb pénztárcával persze az aktuális Dacia, Lada kínálatra is érdemes egy pillantást vetni!


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ