RSS Feed

Muzsika a kertben

M. A. - 2018. 07. 11. 8:28:50 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Muzsika a kertben

Holst, Elgar, Sosztakovics és Csajkovszkij művei egy estén, a klasszikus zene jegyében. Az Anima Musicae Kamarazenekar széles repertoárját ezúttal Óbudai Társaskörben adja elő, július 30-án.

Ezen az estén egy különleges nyári zenei program részesei lehetünk Gustav Holst: Szent pál szvit, Edward Elgar: Szerenád és Dmitrij Sosztakovics: 6 hegedűduó - kamarazenekari változata csendül fel majd a szünet után Pyotr Illjics Csajkovszkij: Vonósszerenád-ját élvezhetjük a népszerű Anima Musicae Kamarazenekar előadásában.

Az Anima Musicae Kamarazenekar repertoárja rendkívül változatos és sokszínű: a barokktól egészen a kortárs zenéig minden megtalálható rajta. Eltökélt szándékuk, hogy koncertjeiken a klasszikus zene üzenete minél több fiatalt érintsen meg, hogy ezzel is segítse egy új, a klasszikus értékeket befogadni képes generáció kialakítását.

A kamarazenekar 2010 februárjában alakult G. Horváth László vezetésével. A vonós kamarazenekar zöme felsőbb éves zeneakadémista, de van köztük másodéves ill. már évekkel korábban végzett is. Szakmai indíttatást elsősorban Rolla Jánostól, a világhírű Liszt Ferenc Kamarazenekar művészeti vezetőjétől kapták, aki a kezdetektől folyamatosan figyelemmel kíséri és támogatja munkájukat.

A kellemes koncertet ezúttal az Óbudai Nyár keretében lehet majd élvezni.


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ