RSS Feed

Eltérő autó divatok

Mogyorósi Géza (Berlin) - 2018. 07. 11. 8:59:18 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Eltérő autó divatok

Míg a német nyelvterületen a Volkswagen Golf a legnépszerűbb típus, addig Itáliában a Fiat Panda, a franciáknál pedig a Renault Clio a sztár. Spanyolországban hagyományosan a hazai Seat Ibiza és a Leon csábítja a legtöbb vevőt. S mi a helyzet például Dél-Afrikában?

Nos a fekete kontinens - komoly járműiparral büszkélkedő - déli csücskében a terepjárós, furgonos erényeket ötvöző Toyota Hilux a sztár. A városi forgalomban pedig a VW Polo Vivo a bajnok. A bronzérmes Ford Ranger típusból 2018-ban is havi több ezret értékesítenek a dél-afrikai szalonok. Bezzeg a brazil vevők szíve más márkákért dobog.

A Föld ötödik legnépesebb államában a csupán Latin-Amerikában összeszerelt Chevrolet Onix a kedvenc. Igaz a jó öreg Volkswagen Bogarak sem tüntek még el az utcákról. Pillantokon belül divatos lett Brazíliában a pár hónapja debütált Renault Kwid Crossover is. Ázsiában másmilyen az ízlés, hazahúz a szív. Dél-Koreában, ahol havonta több, mint százezer új kocsi kap rendszámot a Hyundai Grandeur és a ráncfelvarráson átesett Kia Sorento a toplisták éllovasa.
      

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ