RSS Feed

Mourinho, Ronaldo: Szálljanak le Neymarról

index - 2018. 07. 06. 17:55:54 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Mourinho, Ronaldo: Szálljanak le Neymarról

Egy várt és egy nem várt helyről kapott támogatást Neymar, akit színészkedései miatt erősen elővett a mexikói edzőn kívül a teljes média. A brazil klasszis Mexikó ellen vitte túlzásba, amikor röhejesen rájátszott egy valóban alattomos szabálytalanságra. Ronaldo is megvédte a brazil szupercsatárt.

"Sokféleképpen lehet a futballra tekinteni, többféle felfogással is. Ellenzem azokat a véleményeket, hogy Neymar színészkedne. Intelligensen mozog a pályán, tudja, hogyan védje meg magát a faultoktól. Amikor engem folyamatosan rugdostak, azt nagyon sportszerűtlennek éreztem. Szerintem a bírók nem védik eléggé Neymart. A kritikák nonszenszek. A tévéshow-kat meg az újságokat el kell adni valamivel"- idézte a volt szupercsatárt az ESPN.

Ronaldo véleménye nem váratlan, csatlakozott viszont hozzá José Mourinho. Ő a kolumbiai-angol meccset, azon is az angolok színjátékát emelte ki. Különösen a középhátvéd Harry Maguire-t.

"Általában őszinte srác, de feldobta magát a tizenhatoson belül. Az emberek csak Neymarra figyelnek, de ha csak Neymar lenne, én nagyon boldog lennék. Nem csak róla van szó, minden csapat dobálja magát, tetteti, hogy faultolták. Próbálják nyomasztani a bírót, de ez a játék rovására megy. Ez nagyon negatív"- nyilatkozta az orosz RT televízióban, aminek állandó szakértője a vb idejére.


Fotó: fifa.com
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ