RSS Feed

Felhangzik a Balaton Sound

Schmidt Szulamit - 2018. 07. 04. 17:00:10 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Felhangzik a Balaton Sound

Kezdődik a Balaton Sound, melynek egyik legjobban várt előadója a globális sikereket elért pop-díva, Rita Ora (képünkön). Szombaton Davids Guetta lép színre Zamárdiban.

A Balaton Sound egyik legjobban várt előadója a globális sikereket elért pop-díva, Rita Ora. A egzotikus szépségű brit énekesnő 7 millió kislemezt adott el, köztük az elképesztően népszerű „Your Song” és „Anywhere” című felvételeket. Tizenkettő top 10-es dala volt eddig (amelyekből 5 platina- és 5 aranylemez) és debütáló albuma platinalemezként végzett az eladási listák csúcsán. A fesztiválon nagy valószínűséggel előadja legújabb bombaslágerét, a „Girls”-t is.

David Guettáé a szombat. Nincs Sound Guetta nélkül. A világhíres dj-producer immáron hetedszerre látogat el a Zamárdiban rendezett fesztiválra. A Grammy-díjas francia lemezlovas új albuma 2018-ban érkezik,  akinek nevéhez számtalan klubsláger köthető. Hangolódjatok a bulira legfrissebb dalaival, a Siaval közös „Flames”-szel, illetve a Showtekkel készült „Show Me Your Love”-val.

 

 

 

 


 

 


Fotó: stmed.net
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ