RSS Feed

Hamburgi pillanatkép

Mogyorósi Géza (Berlin) - 2018. 06. 14. 17:03:24 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Hamburgi pillanatkép

Európa egyik legforgalmasabb kikötővárosában tartottak közúti ellenőrzést júniusban az északnémet zsaruk. A több tucat egyenruhás - egyebek mellett - négy kábítószertől bódult sofőrt is lekapcsolt.

Nem panaszkodhatnak unalmas nyárra a Hanza-városi rendőrök. A minapi közlekedési kontroll során egy 23 éves - mint kiderült török - autós próbálta elkerülni az ellenőrzést. Aggodalma jogos volt: hamar rábukkantak a szakemberek a kocsiban a tizenhat zacsekbe adagolt kokainra. A srác ellen drogkereskedelem gyanúja miatt indul hamarosan eljárás. Lekapcsoltak az 1,8 millió lakosú Elba-metropoliszban négy további jármű vezetőt is, akik kábítószer fogyasztását követően tekergették a volánt.

Az estébe, éjszakába nyúló júniusi razzia alkalmával egy piás sofőrt is kiszűrtek: mások jogsi, illetve németországi tartózkodási engedély (vízum) nélkül autóztak az EU legnépesebb tagállamában. Néhányan műszakihibás verdával gurultak, négyen pedig "elfelejtették" befizetni a kötelező biztosítást. A hatóság összesen 288 járművet ellenőrzött ezúttal. Folyt. köv.


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ