RSS Feed

Gyulai Memorial - Világbajnokok csapnak össze

mti - 2018. 06. 06. 9:27:01 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Gyulai Memorial - Világbajnokok csapnak össze

A férfi magasugrás évről évre az egyik legszórakoztatóbb száma a székesfehérvári Gyulai István Memorial - Atlétikai Magyar Nagydíjnak, és szinte biztosan így lesz idén is, ugyanis ezúttal a szabadtéri és a fedett pályás világbajnokság címvédője is ott lesz a mezőnyben.

    A rajtlista alapján nehezen lehet ennél színvonalasabb viadalt rendezni magasban, mivel a tavalyi londoni vb bajnoka, a katari Mutaz Essza Barsim (képünkön) és az idei fedett vb-n diadalmaskodó orosz Danyil Liszenko mellett számos nagy név elfogadta a meghívást.
    A szervezők szerdai hírlevele szerint ott lesz az indulók között például a 2007-ben világbajnok bahamai Donald Thomas, a 2016-ban fedett vb-győztes, szabadtéren Európa-bajnok olasz Gianmarco Tamberi, az olimpiai negyedik ukrán Andrij Procenko, az olimpiai ezüstérmes amerikai Erik Kynard és a fedettpályás Eb címvédője, a lengyel Sylwester Bednarek is.
    A két legnagyobb esélyes egyértelműen a katari és az orosz sportoló. Az olimpiai ezüst- és bronzérmes Barsim az utóbbi időben váltakozó kimenetelű csatákat vív Liszenkóval, ugyanis tavaly augusztusban az orosz mögötte lett második a világbajnokságon, idén márciusban viszont éppen előtte aranyérmes Birminghamben.

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ