RSS Feed

Novodomszky is válik

femina.hu, blikk - 2018. 06. 05. 17:41:56 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Novodomszky is válik

A Femina.hu szúrta ki a Nők Lapjának adott interjúban Novodomszky Éva magánéleti vallomását, amely szerint korábban harmonikus kapcsolata véget ért: már másfél éve szétmentek olasz férjével, Salvóval. A válási papírokat ugyan nem adták be, de már nem élnek együtt.

Novodomszky Éva tizenöt éve, egy szicíliai nyaralásán ismerkedett meg Salvóval, aki néhány hónap után Magyarországra költözött, s egy év múlva már össze is házasodott szerelmével. Két gyermekük született, Christiano és Marco. Salvo éttermet nyitott kedvese szülőhazájában, s bár kiderült, mégsem illenek össze igazán, ennek ellenére – mint a műsorvezetőnő fogalmaz az interjúban – nagyon szerették ezt a családot így, együtt.

– Rengeteget beszélgettünk, filozofáltunk, épp ezért valahogy rejtély, hogyan tudtunk ennyire kisiklani. Nagyon fájdalmas időszak volt, amikor kiderült, hogy nem tudjuk feloldani az ellentéteket, ezért egy darabig haragudtunk egymásra, önmagunkra, s mindketten a saját fájdalmunkkal, a sebeink nyalogatásával voltunk elfoglalva, ám a gyerekek miatt fenntartottunk egy mesterséges, diplomatikus kapcsolatot. Rosszul kommunikáltunk, félreértve a másikat. Most már elmondhatom, hogy jól vagyunk, mert ennek a rossz időszaknak vége – írja a Femina a Nők Lapja alapján.


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ