RSS Feed

Molnár Anikó - Túl nagyok a melleim

index - 2018. 05. 17. 18:58:31 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Molnár Anikó - Túl nagyok a melleim

Molnár Anikó azt nyilatkozta a Hot! magazinnak, hogy a testsúly karbantartását nehezítő inzulinrezisztenciája ellenére (vagy éppen ezért, nem tudni) végre TÉNYLEG megérett benne a gondolat, hogy diétázni és sportolni kezdjen. Azt mondja, az utóbbi öt évben egy romboló párkapcsolatban leledzett, amiből sokkal hamarabb ki kellett volna szállnia.

Sokkal előbb észhez kellett volna térnem, túl sokáig hagytam, hogy bántsanak. A vége felé már élni sem volt kedvem, elvesztettem önmagam.
Újra vannak céljai, továbbá azt igyekszik kideríteni, milyen módszerekkel szabadulhatna meg 15 kilótól. Erre azért van szüksége, mert nem tudja elképzelni, hogy ilyen méretekkel bárkinek is tetsszen. 
Nem szívesen nézek a tükörbe, mert rondának látom magam. Ez az elmúlt öt év annyira mély nyomot hagyott bennem, hogy torzult az önképem.
Újra jó csajnak akarja érezni magát, ehhez kell a diéta és a mozgás, meg az, hogy ismét kés alá feküdjön. 
Kisebb melleket szeretnék, már beszéltem is egy plasztikai sebésszel, aki szerint ennek semmi akadálya. Az implantátum marad, hiszen anélkül túlságosan megereszkednének a kebleim. Jelenleg 100F-es melltartót hordok, ezt még kimondani is sokkoló - nyilatkozta. Mondjuk az nem világos, hogy ha az implantátum marad, akkor hogy lesznek kisebbek a mellei, de ezt nyilván majd a szakember megoldja. 

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ