RSS Feed

Guillermo del Toro horrorsorozatot készít

mti - 2018. 05. 16. 8:51:22 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Guillermo del Toro horrorsorozatot készít

Az Oscar-díjas Guillermo del Toro egy egész horror-antológiasorozatot készít a Netflix megbízásából - értesült a Variety.com. Az online műsorszóró a Guillermo del Toro Presents 10 After Midnight címet adta a projektnek. A del Toro gondozásában készülő filmek "egyaránt kifinomultak és horrorisztikusak lesznek". egy egész horror-antológiasorozatot készít a Netflix megbízásából - értesült a Variety.

    A mexikói filmest a sorozat alkotójaként és executive producereként tüntetik fel, ugyanakkor a széria több forgatókönyvét is ő jegyzi és egyes darabokat meg is rendez majd.
    Egyelőre sem az epizódok számát, sem a bemutatók dátumát nem közölte a Netflix. 
    Del Toro A víz érintése című, idén több Oscar-díjjal jutalmazott filmjének producere, J. Miles Dale szintén executive producerként jegyzi a szériát, akárcsak Gary Ungar, aki az Exile Entertainment produkciós cégtől érkezik.
    Del Toro a Trollvadászok című animációs sorozattal debütált a Netflixnél. A sorozat harmadik évada május 25-én indul. A rendezőnek a 10 After Midnight lesz az első játékfilm-sorozata a műsorszórón. A széria a Netflix első horror-antológiasorozataként készül el.

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ