RSS Feed

Détár nem költözik messze Telkitől

bors, mix - 2018. 05. 13. 17:33:43 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Détár nem költözik messze Telkitől

Korábbi otthona közelében, attól 8 kilométerre épült fel Détár Enikő és párja, Péter új fészke. A színésznő válása után olyan házról ál­modott, amely hamar elkészül, ezért döntöttek a könnyűszerkezetes épület mellett. Az előző, Rékasi károllyol közös házuk telin, az erdő mellett volt, ott még két gyerekkel éltek.

Itt mindenkinek van saját kis birodalma. Fia, Zsebi a földszinten kapott szobát, a kutyájukkal az ablakon át egy ugrással a kertben teremhet. Enikő lányának, Eszternek is fenntartanak egy helyiséget arra az esetre, ha belvárosi lakásából kilátogat hozzájuk. És persze Péter gyerekeinek is van saját kuckójuk.

– Péterrel közösen találtunk ki mindent. Én csak a fehérhez ra­gaszkodtam, mert számomra a tisztaságot és minden új kezdetét jelenti – magyarázta a Borsnak a színésznő, aki először a Gerendaházak magazin olvasóinak nyitotta ki meseszép házuk ajtaját.

– Büszke vagyok a régi, neobarokk bútorokra, amelyek még édesanyám második házasságából valók. Az 1800-ból származó zongorát Eszternek vettük, hitelt kellett felvennünk rá. Minden tárgyhoz egy szép emlék fűz. Hálásak vagyunk Horváth Gyula csapatának, mert mindennel napra pontosan elkészültek. Ami biztos: nagyon boldogok vagyunk itt.


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ