RSS Feed

Rózsi bukott 2 milliót

index, blikk - 2018. 05. 12. 9:03:23 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Rózsi bukott 2 milliót

A Blikk hozta le, hogy gáz van Demjén Rózsi ma esti kaposvári bulijával, mármint hogy elmarad. Koncert jellemzően két dolog miatt szokott elmaradni, vagy betegség vagy azért, mert a kutya nem kíváncsi rá, és ha nem taós pénzekből megy a szervezés, akkor még mindig jobban megéri lemondani a bulit, mint 24 embernek eltolni az Iskolatáskát.

Ha ZS-listás énekesek koncertjét látja szimfonikus kísérettel, esetleg közepes előadók arénaestjét hirdetik, akkor ott valószínűleg éppen sok tízmilliós tao-pénzeket tesznek zsebre valakik. A pénz eltérítésére milliárdos rendszer épült ki az utóbbi évekbenEbben az esetben nem Rózsin múlt a dolog: Dühös vagyok, mert hiába mondom, hogy semmi közöm nem volt a lefújáshoz, sokan gondolják majd azt, hogy biztos miattam hiúsult meg ez a koncert. De leginkább az dühít, ahogy elbánt velem a szervező. A zenésztársaim is felháborodtak, mert előre megterveztük a hét végét. Pénteken mentünk volna Kaposvárra, szombaton pedig Győrszentivánon lesz koncertem.

A koncertszervező, mondja Demjén, fel sem meri hívni, és a koncert lemondásáról is csak az egyik zenésztársától értesült, aki szerint a buli anyagilag bukó lett volna a szervezőnek (értsd: nem fogyott a jegy), és inkább lemondta. Demjén szerint ez azért nem áll meg, mert a plakát úgy néz ki, mint a legrosszabb bulvároldalak interneten, a támogatók listáját végignézni is tereh. Már ha látta valaki, mert, Demjén legalábbis így véli, a szervező nem költött reklámra, ezért nem fogytak a jegyek.

A zenekar gázsijáról a V'Moto-Rock egykori legendás bőgős-énekese nem kívánt nyilatkozni, de mivel volt aznapra egy másik meghívásuk is, duplán ideges. A Blikk szerint a zenekar gázsija 4 millió körül lehet, amiből Demjéné lenne kettő, mi ezt inkább megfelezzük, de így is elég kerek összeg.

A Blikk a szervezőt is felhívta, aki a lemondást illetően kívülálló okokra hivatkozott. Az esemény egyébként jelentős kulturális eseményként lett meghirdetve, a két fővédnöke Hoppál Péter, Pécs és térsége országgyűlési képviselője, a másik meg a kaposvári polgármester, Szita Károly volt. A kaposvári önkormányzatnál nem tudtak arról, hogy elmarad a buli.

Fotó: Máté Krisztián
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ