RSS Feed

Craig 25 milliós gázsija

index - 2018. 05. 09. 17:59:21 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Craig 25 milliós gázsija

A Variety közzétette, hogy mekkora gázsik pörögnek mostanában Hollywood A listájában, azaz kik azok a sztárok, akik a legtöbb pénzt kapják a közeljövőben, és egészen pontosan miért.

A Variety cikke egy kicsit lamentál azon, hogy a sztárok fizetései kicsit megváltoztak, úgy tűnik, hogy a sztárrendszer már tényleg a múlté, a gigantikus szuperhősfilmekre és Star Wars-epizódokra nem a bennük szereplő színészek miatt mennek moziba, hanem a speciális effektek miatt. Ennek ellenére azért vannak még mindig olyan - főleg férfi - mozisztárok, akik megkövetelhetik maguknak a filmenkénti 20 millió dollárt. Ilyen például Robert Downey Jr., Dwayne Johnson, vagy Vin Diesel.

A Variety szerint Leonardo DiCaprio is egy csomó pénzt (szinté 20 misi) elkérhet egy olyan filmért, mint az Eredet, de állítólag a következő Tarantino-film, a Volt egyszer egy Hollywood főszerepéért megelégedett 10 millióval is. Az újság azt is említi, hogy vannak olyan filmgyártók, mint például a főleg horrorfilmekben utazó Blumhouse, ahol inkább egy alacsony fix összeget fizetnek, de a bevételből százalékot adnak a főszereplőnek. Ez persze lehet rizikós, ha egy film megbukik, de például Ethan Hawke esetében a The Purge-nél 2 millió dollár üthette a markát, hiába volt egy kisköltségvetésű film.

Dwayne Johnson viszont parádésan építi a saját gazdasági birodalmát, a Variety szerint 1 millió dollárt is elkér azért, hogy egy most készülő filmjét promózza a különböző közösségi felületeken.

Daniel Craig (a cím nélküli, 2019-es Bond-filmért) - 25 millió dollár
Dwayne Johnson (a két év múlva bemutatandó Red Notice-ért) - 22 millió dollár
Vin Diesel (Halálos iramban 8.) - 20 millió dollár
Anne Hathaway (a 2020-ban érkező Barbie) - 15 millió dollár
Jennifer Lawrence (Vörös veréb) - 15 millió dollár
Seth Rogen (a 2019-ben érkező Flarsky) - 15 millió dollár
Tom Cruise (A múmia) - 11-13 millió dollár
Harrison Ford (Indiana Jones 5) - 10-12 millió dollár
Sandra Bullock (Minyonok) - 10 millió dollár
Robert Downey Jr. (Pókember: Hazatérés) - 10 millió dollár
Érdemes a listát összehasonlítani a Forbes tavalyi összeállításával, amiben a színészek 2017-es bevételeit számolták össze. Ott Emma Stone vezetett 26 millió dollárral, amit egész évben keresett.

Fotó: x
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ