RSS Feed

A franciák kedvence: Szerelembe gurulva

Molnár Krisztina - 2018. 05. 08. 17:00:20 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

A franciák kedvence: Szerelembe gurulva

Június 7-től kerül nálunk a mozikba a francia mozilátogatók nagy kedvence, a Szerelembe gurulva c. romantikus szerelmes film. A rendező és a főszereplő is Franck Dubosc.

A film feliratosan és szinkronizálva is elérhető lesz. A két főszereplő magyar hangját a népszerű színészházaspár Nagy-Kálózy Eszter és Rudolf Péter kölcsönzi. 

Jocelyn sikeres üzletember, híres nőcsábász, megrögzött hazudozó és szerepjátékos, az egyéjszakás kalandok bajnoka. Miközben orvos barátja tanácsára megpróbálna leszokni minderről, hódító énje ismét felülkerekedik. Ezúttal kerekesszékesként hajt rá egy bombázóra. Egészen addig, amíg a lány be nem mutatja neki mozgássérült nővérét, Florence-ot. Ettől kezdve a szerep állandósul, de Jocelyn életében megjelenik egy másfajta érzés is.

A bájos, kedves, vicces francia film olyan kérdéseket boncolgat, mint lehet-e mentség a szerelem a hazugságra? Meddig tartható fenn a szerepjáték egy párkapcsolatban és milyen áron? És persze: mi mindenre vagyunk képesek a szerelemért?Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ