RSS Feed

Az ország legnagyobb plus size divatbemutatója

Koczka Máté - 2018. 04. 12. 13:00:11 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Az ország legnagyobb plus size divatbemutatója

Április 5-én este teljes telt ház előtt került sor az ország eddigi legnagyobb plus size divatbemutatójára Budapesten. A rendezvény osztatlan sikert aratott a résztvevők körében.

Múlt hét csütörtökön több mint száz molett nő gyűlt össze a fővárosban, hogy megtekintse a fiori fashion legújabb fazonjait egy hazánkban egyedülálló, oldott hangulatú plus size divatbemutatón.

A pódiumon a cég által kiválasztott tíz modell mutatta be a 2018-as tavaszi-nyári ruhakollekciót egy félórás show-ban, majd az est hátralévő részében Földiné Sánta Ibolya alapító-tervező kötetlen beszélgetés formájában tartott stílustanácsadást az érdeklődőknek.

A rendezvény és a kollekció minőségéről sokat elárul, hogy Falusi Mariann, az est házigazdája hazavitte a ruhát, amit a színpadon viselt. Pedig molett énekes egyébként korábban arról beszélt, sokszor neki is problémát jelent, hogy a ruhaboltokban sosincs akkora méret, ami rávaló.

„Általában beállok az ajtóba és megkérdezem, hogy van-e valami a méretemben, de a magyar plázákban szinte esélytelen vagyok, bárhová megyek” – fogalmazott Falusi Mariann.

Földiné Sánta Ibolya, a cég alapító-tervezője szintén azt emelte ki, a plus size nőknek korábban örülniük kellett, ha egyáltalán találtak maguknak ruhákat.

„Ma már egyre nagyobb a választék a piacon, de a duci hölgyek is szeretnének divatosan öltözni. Mi sem mutatja ezt jobban, hogy egyetlen szék sem maradt üresen a nézőtéren” – mondta Földiné Sánta Ibolya.

A vártnál is nagyobb sikeren felbuzdulva a cég hagyományteremtő jelleggel a jövőben évi két alkalommal szeretné majd megszervezni a bemutatót. Igény érezhetően lenne rá.Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ