RSS Feed

A fantasztikus Silvestri-Váradi kettős

Bányász Árpád - 2018. 04. 12. 8:00:23 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

A fantasztikus  Silvestri-Váradi kettős

A Világjátékokat is megjárt Andrea Silvestri és Váradi Martina alkotta latinpáros aranyérmet nyert Olaszországban. Az Olbiában megrendezett International Latin Openen 116 páros indult, ahol a magyar bajnok bejutott a hatos döntőbe, és végül megszerezte az első helyet

A Világjátékokat is megjárt Andrea Silvestri és Váradi Martina alkotta latinpáros aranyérmet nyert Olaszországban. Az Olbiában megrendezett International Latin Openen 116 páros indult, ahol a magyar bajnok bejutott a hatos döntőbe, és végül megszerezte az első helyet. A finálénak volt még egy magyar párosa: Hidi Balázs és Kis Violetta hatodikként zárt.

A Silvestri-Váradi kettős az utóbbi időben fantasztikus eredményeket produkál, ennek köszönhetően a több ezer latinpárost nyilvántartó világranglistán a nagyon előkelő ötödik helyet birtokolják. 

A világranglistát a német színekben versenyző Marius-Andrei Balan, Khrystyna Moshenska kettős vezeti az orosz Armen Tsaturyan, Svetlana Gudyno duó és a francia Charles-Guillaume Schmitt, Elena Salikhova páros előtt. Hidi Balázs és Kis Violetta az 56. a világranglistán.


Fotó: tanc.hu
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ