RSS Feed

A Hungarikum Pódium színpadán - GringoTronic

mix - 2018. 04. 11. 9:02:19 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

A Hungarikum Pódium színpadán - GringoTronic

GringoTronic címmel AG Weinberger szóló estje lesz 2018. április 21. 19:30 órakor a Hungarikum Pódium színpadán. A művész virtuóz módon ötvözi a különböző stílusokat és hangzásokat, szemünk előtt építi egységes egésszé az élményt, amiben a néző részesül. A vetítésből és népszerű slágerekből álló est üdítő és feltöltő program.

Egy különleges interaktív multimédia koncepció – a XX. század meghökkentő meséi, szubjektív zenei utazás révén kerülnek a közönség elé, ahol a tradicionális blues-tól, a jazz sajátos világán keresztül az electro friss hangzásáig tárul fel a modern kor szellemisége hang, kép, szín folyamatos összhatásaként. 

Az előadóest egy szükségből lett GRINGÓ izgalmas egzisztenciális kalandja. Az előadás központi témája az identitását kereső ember, aki a mai kor társadalmi, esztétikai és filozófiai kérdéseire keresi a válaszokat. 

A színpadon, az akusztikus gitárokon kívül egzotikus és ritkán hallható lapsteel gitárok is megszólalnak a legkorszerűbb elektronikus hangképző eszközök mellett.

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ