RSS Feed

Az OLAF Fehérgyarmaton

24.hu - 2018. 04. 10. 9:05:20 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Az OLAF Fehérgyarmaton

Tegnap már megírtuk a Népszava cikke alapján, hogy 2012-ben építették fel EU-s pénzből azt az épületet, ahol most a fehérgyarmati Fidesz iroda található. Előbb-utóbb valaki ülni fog, vagy kiraknak bennünket az unióból, de hogy éppen a kormánypárt lop ilyen szégyentelenül.

A lap azóta többször is kereste Molnár Mihályt, a Szivárvány Közalapítvány kuratóriumának elnökét, de ő nem reagált sem a hívásokra, sem az üzenetekre. Először arra kérte az újságírót, hogy hívja munkaidő után, mert “sajnos vagy hál’ istennek van munkája”. Később már nem vette fel a telefont.

A Népszava csütörtökön írta meg, hogy az impozáns épület megépítésére a helyi Szivárvány Közalapítvány pályázott sikerrel egy határon átnyúló együttműködés keretében látogatóközpont és tanösvény kialakítására.

A közalapítvány kuratóriumának tagja Tilkiné Tarpai Anikó, a térség fideszes országgyűlési képviselőjének – és most is ringbe szálló jelöltjének –, Tilki Attilának a felesége is.

A lap úgy tudja, hogy “Nemzetközi Együttműködési Programból finanszírozott, környezeti infrastruktúra fejlesztésével összefüggő projektben tapasztalt visszaélések” címén az OLAF vizsgálatot indított az ügyben.


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ