RSS Feed

Kozmetikai vásár Bolognában

mti - 2018. 03. 18. 17:35:04 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Kozmetikai vásár Bolognában

Magyar gyártók mutatkoztak be az olaszországi Bolognában hétfőn véget érő Cosmoprof kozmetikai szakkiállításon, amely Európa és a világ egyik legjelentősebb ágazati találkozójának számít.

Magyarország először állít ki nemzeti standdal a Bolognai Cosmoprof kozmetikai ágazati kiállításon a Milánói Főkonzulátus szervezésében - nyilatkozta a helyszínről Szilágyi Melinda milánói külgazdasági attasé az MTI-nek. Hangsúlyozta, hogy a kiállításon való részvétel célja a nemzetközi piacon versenyképes magyar kozmetikai vállalkozások és termékeik bemutatása, illetve exportjuk ösztönzése külföldi disztribútorok, nagykereskedelmi egységek, valamint szépség- és egészség-bolthálózatok irányába. 
    A magyar standon kilenc kozmetikai gyártó van jelen, amelyek a hazai szakmai ágazat minden területét képviselik a természetes és gyógynövény tartalmú krémektől és olajoktól a körömdizájnon át a szappanokig: a Hélia-D, a Harangvölgyi Kft., a Coconutoil Cosmetics, az Ilcsi, a Pearl Nails, a Sara Beauty Spa, a Gradiens Kft., az Alveola Kft. és a Mystic Nails. 
    Ezen kívül további öt magyar kozmetikai vállalat állít ki külön standdal. 
    A termékbemutatók mellett a kiállítás lehetőséget ad tárgyalások lebonyolítására számos nemzetközi nagy és közepes vállalat képviselőjével.
    Szilágyi Melinda hozzátette, hogy a számos nagy kozmetikai gyártó eddigi magyarországi jelenléte is igazolja, hogy Magyarország ideális helyszín a kozmetikai, vegyipari és személyes higiéniai termékek és csomagolóanyagaik gyártói számára.
    A bolognai szakkiállításon a világ minden részéről mintegy 2800 kiállító vesz részt. 
    Az olasz kozmetika és vegyipari szektorba érkező magyarországi import a teljes olasz vegyipari behozatal 15,8 százalékát tette ki 2017 első három negyedévében, ami növekedés 2016 azonos időszakához képest.


Fotó: bolognatoday.it
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ