RSS Feed

Íme, egy elvetemült csávó

Schmidt Szulamit - 2018. 03. 14. 13:00:05 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Íme, egy elvetemült csávó

Elvetemült csávó vagyok ilyen szempontból, addig csinálom, amíg el nem érem a célom - mondja magáról Ferkó Csabi focista-rapper, aki Nézd, Budapest! – avagy játszd újra Ferkó címmel készített klipet.

Ferkó Csabit érdemes lesz megjegyezni, ugyanis nem hétköznapi rapperről van szó. Neve első hallásra a focidrukkereknek csenghet ismerősen – nem véletlenül, hiszen Csabi a Művész Válogatott tagja. Tavaly nyáron elkészítette debütáló, „Úgy néz ki, berúgtunk”című számát. A rapper célja, hogy zenéjével kiszakítsa közönségét a mindennapokból.

Világát olyan ismert sztárok inspirálták, mint Eminem, hazai előadók közül Ganxsta Zolee, az Animal Cannibals és a Rapülők hatottak rá. Zenéjét egyénisége, sportszelleme és céltudatossága gazdagítja.

Ideje egy részét Ausztriában tölti, ahol azért dolgozik, hogy itthoni rapkarrierjét finanszírozza. Honvágya ihlette a „Nézd, Budapest!” című dalát, amely a városhoz köthető emlékekből, életmorzsákból áll. Mindig is szeretett volna erről írni, de maga a szöveg munka közben íródott, a spontaneitás jegyében, amit aztán stúdióban finomítottak tovább. A dal témája a Budapest által adott – főleg éjszakai – életérzés. Az a magával ragadó feeling, amikor az esti fényekben indulsz a városba, és elsodornak a történések, az emberek, a hétköznapi esti bulik és a belvárosi szórakozóhelyek világa.

 

 

http://magneoton.hu/api/v1/companies/13/images/5608/view?width=588&height=290

 

 

Ferkó Csabi előző klipjét egy klubban forgatták, ahol egy nagyobb társasággal bulizott. Ezúttal nem akart őrült felhajtást, de vágyott egy társra, aki kicsit feldobja a storyt és vele együtt járja be Budapestet, így jött a képbe a kutya ötlete.

„Szerettem volna egy vagány kutyát, aki illik hozzám. Rengeteget kerestem, ismerősök között, menhelyeken, végül egy gyrososban ülve leltem rá, és „szerelem” volt első látásra. „Aston”, az amerikai staffordshire terrier megtestesítette mindazt, ami Csabi fejében élt klipbeli társáról: vagány, jóképű, gizda, de mégis aranyos kutyust sikerült találni, aki nagyon passzolt a rapper stílusához és személyiségéhez. Mivel a kutyus még csak 7 hónapos, így elég izgalmas volt a vele való forgatás, ami egy februári napon, -1 fokban zajlott.

 

Ferkó Csabi nagy utat tett meg az NB1-es focicsapatoktól a képernyőkig / lejátszókig, azonban minden egyes perc megérte. A feltörekvő magyar rapperben minden megvan, ami a sztársághoz szükséges – és még több: „Elvetemült csávó vagyok ilyen szempontból, addig csinálom, amíg el nem érem a célom.” Hajrá Csabi!

 

Sajtó fotók

Képek letöltése  http://magneoton.hu/files/18/31/1831ac20cc573d564e876198ba21a93c.png

http://magneoton.hu/files/d9/75/d975997852bd527b4a7f52792d5b02ab.png

Schmidt Szulamit
+36 20 973 5738

schmidt.szulamit@magneoton.hu


Fotó: facebook.com
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ