RSS Feed

Magyarországon készül a tornászlegenda

M. A. - 2018. 03. 10. 17:00:45 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Magyarországon készül a tornászlegenda

Marian Dragulescu, olimpiai ezüst- és bronzérmes, nyolcszoros világbajnok és tízszeres Európa-bajnok román tornász február eleje óta Magyarországon edzőtáborozik. A 37 éves tornász április 4-ig tartózkodik nálunk, és már most sok barátságot kötött.

Dragulescu február 4-én érkezett a fővárosba, és az óta a központi Tornacsarnokban és Győrben, az Olimpiai Sportparkban edz, jelenleg Győrben gyakorol, és csak a hétvégékre utazik vissza Budapestre.

„Minden tökéletes, az edzőtábor és a feltételek is mind nagyszerűek, a tornaterem nagyon jól felszerelt, minden megvan, amire csak szükségem lehet. A magyar tornászokkal szintén jól kijövök, barátságok is kialakultak. Ezúton szeretném megköszönni a szövetségnek és mindenkinek, aki az itt tartózkodásomat lehetővé tette, illetve biztosítja a kényelmemet” – mondta a tornász.

A felkészülés kezdeti szakasza nem volt túl gördülékeny Dragulescu számára: „Több elemet csak most kezdtem gyakorolni, mert van egy kis probléma a bal bokámmal, ugyanis lesérültem a tavalyi párizsi Világkupán. Sajnos, a lábam nem úgy gyógyult, ahogy szerettem volna, és amikor februárban megérkeztem Magyarországra két hétig nem sok dolgot tudtam csinálni, de már egyre jobb.”

A tornász rövid távú terveiben az augusztusi  Európa-bajnokság és a szeptember végi világbajnokság szerepel, de hosszú távú terveiben az olimpián való részvétel is jelen van.


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ