RSS Feed

Világsztárok és 360 fokos élménnyel készül a Müpa

M. A. - 2018. 03. 10. 8:00:54 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Világsztárok és 360 fokos élménnyel készül a Müpa

14 különböző bérlettel, nagy sikerű sorozatok folytatásával, izgalmas újdonságokkal és egy különleges virtuális valóság házbemutató túrával várja a közönséget a Müpa. Az új évad koncertjeire a bérletek árusítása március 9-én kezdődik.

A 2018/2019-es évadban legendás karmesterek adják egymásnak a pálcát a Bartók Béla Nemzeti hangversenyterem színpadán: fellép többek közt Sir John Eliot Gardiner, Sir Simon Rattle, Michael Tilson Thomas, MarissJansons, François-Xavier Roth, Fischer Ádám, valamint a fiatalabb generáció csillaga, a görög-orosz származású Teodor Currentzis. A balti országok 100 éves függetlensége előtt tiszteleg Szergej Krilov és a Litván Kamarazenekar; a káprázatos hegedűművész Midoripedig a Müncheni Kamarazenekarral érkezik.

„Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy a hozzánk érkező világsztárok, a hazai művészeti szcéna kiválóságai és a nézőink úgy fogalmaztak, hogy a Müpa számukra: tér, perspektíva, minőség, bizalom. Mi pedig 2018/2019-ben is teret adunk a legkülönbözőbb műfajoknak, a legkülönbözőbb generációknak, a hazai és a nemzetközi művészeti élet legjobbjainak” – hangsúlyozta Káel Csaba, a Müpa vezérigazgatója, kiemelve, hogy Magyarország egyik legismertebb kulturális márkája és legmodernebb művészeti központja az új szezonban is kivételes programkínálattal és számtalan újítással készül. 

A 2018/2019-es évadban is különleges könnyűzenei és világzenei koncertek, újcirkusz produkciók és táncelőadások színesítik majd a Müpa kínálatát. Folytatódik a szoros együttműködés a Budapesti Fesztiválzenekarral: az Európai Hidak 2018fókuszpontjában a Baltikum és Lengyelország áll majd, a sokak által várt egész napos zenei maraton pedig ez alkalommal Debussy és Ravel életművét járja körül.

A Müpa a 2018/2019-as évadra 14 különböző sorozattal és bérlettípussal készül. A nagyközönség március 9-től válthatja meg bérleteit a Müpa jegypénztáraiban és online, a mupa.hu weboldalon keresztül.


Fotó: mupa.hu
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ