RSS Feed

Pintér Tibor visszaszólt

blikk - 2018. 03. 07. 12:26:06 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Pintér Tibor visszaszólt

Pintér Tibor a Zámbó Jimmyről szóló darab premierje után egy héttel reagált Edit asszony véleményére.Pintér Tibor egyszerűen nem érti, hogy a Király özvegye miért érzi becsületsértésnek a Jimmy-musicalt. Pintér azt állítja: mindenki jobban járt azzal, hogy a darabba nem írta bele teljes valóságot arról, ahogyan Zámbó Jimmy élt.

– Minden csak a szexről és a piáról szólt – ezt mondta egy hete Edit asszony, aki a Jimmy-musical bemutatója után kikelt magából. Az özvegy becsületsértőnek találta a darabot: úgy vélte, a musical szerzője és főszereplője a darabban leginkább megboldogult férje nőügyeire, nagyvilági életére helyezte a hangsúlyt.

Úgy tudjuk, Edit asszony több helyen is kifogással élt, és a bemutató helyszínén is hangot adott felháborodásának.

– Edit asszonynak nem tetszett, hogy a darab főként Jimmy nőügyeit mutatta be. Minden a szex köré épült. Csak az derült ki Jimmyről, hogy szerette a nőket, az italt, és hogy mindezek ellenére a halála után a mennybe jutott. Az özvegy hangot is adott dühének. Mindvégig vele volt a párja, ő nyugtatta – számolt be a darab bemutatóján a Ripostnak egy néző. Egy héttel a premier után a lapnak sikerült megszólaltatni Pintér Tibort, aki elárulta, mit szól Edit asszony kritikájához.

– Akinek ez a darab azt üzeni, hogy Jimmy alkoholista volt, és csak nőzött, az elég butus – felelte Tibor a vádakra. – Nem baj, ha  Edit megsértődött, csak mert róla róla kevesebbet szólt a fáma. De mit írhattam volna többet róla? Nem értem, hogy mi a problémája, hiszen, ha valóban Jimmy életét írtam volna le, ennél sokkal keményebben kellett volna ábrázolnom őt, amit nem szerettem volna – tette hozzá.


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ