RSS Feed

Alföldi Róbert esete Zalaegerszeggel

hvg.hu, szinhaz.hu - 2018. 03. 05. 18:36:52 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Alföldi Róbert esete Zalaegerszeggel

A zalaegerszegi Városi Hangverseny- és Kiállítóterem váratlanul lemondta az Alföldi Róberttel való beszélgetős előadását, pedig már árulták rá a jegyeket. A színház.hu szerint a helyszín technikai okora hivatkozott, amikor az eredetileg március 22-ére kitűzött talkshow-t levette a műsorról.

Az érintett intézmény vezetője a következő közleményben tisztázta a körülményeket:

A Keresztury Dezső Városi Művelődési Központ folyamatosan készíti elő az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 170 éves jubileumának programjait. Sajnos még most is vannak bizonytalanságok, így a március 15-i, délutáni csatabemutató, valamint az azt követő kiállítás és könyvbemutató sem tisztázódott, ezért nem is jelenhetett meg a műsorfüzet. Ugyanígy fixálásra vár a március 15-höz kapcsolódó történelmi konferencia is, melyet igyekszünk az előadók számára is megfelelő időpontban, március 15-höz legkorábban megtartani. Egyelőre két időpontot tudtunk lefoglalni: március 20. és március 22. Annak érdekében, hogy a jubileumi konferencia biztosan megvalósuljon, szabaddá tettük mindkét lehetséges napra a termet.

Ezért került lemondásra, elhalasztásra az üzenetében írt program. Az átszervezés okozta kellemetlenség miatt elnézést kértünk Művész Úrtól és 150 ezer forint + Áfa fájdalomdíjat rögzítettünk. Jelenleg a 170 éves jubileumi programok sikeres megrendezésén dolgozunk, de bízunk benne, hogy utána pótolni tudjuk egy Alföldi Róbert művész úrnak is megfelelő időpontban a beszélgetést, mely sorozatnak vendége lesz még idén tavasszal Geszti Péter és tárgyalásokat folytatunk a Szabó Győző - Rezes Judit valamint a Csányi Sándor és Tenki Réka színészházaspárral is.


Fotó: Varga Gábor
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ