RSS Feed

Tóth Vera a Szűz Mária-jelenéshez is könyörgött

Kovács Tamás - 2018. 03. 04. 8:00:49 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Tóth Vera a Szűz Mária-jelenéshez is könyörgött

Peller Mariann „Utazás a lelked körül” című műsorának legújabb vendége, Tóth Vera nyújt betekintést életének kevésbé ismert részeibe és mesél újjászületéséről és a test és lélek harmóniájának fontosságáról. A LifeTv ezoterikus műsorának legújabb vendége őszintén beszél párkapcsolatairól és a testével való kapcsolatáról.

Tóth Vera legkomolyabb problémái 2010 környékén kezdődtek, mikor egy önző, szociopata férfival volt párkapcsolatban. Innen gyakorlatilag egy olyan lejtőn találta magát, aminek alján teljesen padlóra került és pánik tünetek gyötörték. Az énekesnő ezután a pszichológia és a spiritualitás felé fordult, majd kiderült, hogy deperszonalizációs szindrómában szenved, azaz saját életét külső szemlélőként éli meg. Vera különböző eszközökkel és rengeteg sírással kezdte leküzdeni a betegséget és újjáépíteni önmagát. Ebben nagyon nagy szerepet kapott a spiritualitás, egy általános összeomlás után kezdődött az újjászületése. „Találd meg magad, a lelked és a tudatod érjen össze” - vallja Vera, aki folyamatosan haladt előre, hogy kikerüljön rossz lelki állapotából. Ma már úgy érzi, hogy a régi Tóth Vera meghalt, meg is gyászolta és emlékeiben megőrizte korábbi énjét. 

A test és lélek egyensúlya is fontos, így miután Vera érzelmei rendeződni kezdtek, testi változásai kerültek a középpontba. Ezzel kapcsolatban élt meg egy különleges élményt is egy terápián. „Ezen a kezelésen kértem kegyelmet, hogy le tudjak fogyni, majd hirtelen olyan volt, mintha kitéptek volna a testemből, láttam a plafont és önmagamat.” - Az énekesnő azóta is retteg a visszahízástól, többek közt a folyamatos edzések és életmód váltás mellett Máriagyűdön is járt, hogy a Szűz Mária-jelenéshez könyörögjön. Vera felkérései megtriplázódtak mióta lefogyott 45kg-ot, zenéjébe is új energiákat hozott a változás, hisz szerinte a bátorság hozza meg a jó dolgokat az ember életében.

A műsor végén asztrológus árulja el a nézőknek, hogy mikor találja meg Vera élete szerelmét, valamint titkokat tudhatunk meg a Tóth nővérek, Vera és Gabi viszonyáról is. 
Peller Mariann új műsorának legújabb része március 4-én, vasárnap 16:30-kor látható a LifeTv műsorán. 


Fotó: life.hu
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ