RSS Feed

Folytatódik a dramedy

mti - 2018. 03. 03. 8:00:17 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Folytatódik a dramedy

A Csak színház és más semmi egy szatirikus történet, és mivel sok évet dolgoztam színházban, némi valóságalapja is van az eseményeknek - mondta el Divinyi Réka vezető író. A sorozat 3. évada szombaton indul a Duna Televízióban.

A sorozatban látható legtöbb helyzet azonban a nézők szórakoztatására kitalált fikció - tette hozzá. A vezető író emellett úgy látja, hogy a színészek élvezik saját életük karikírozott változatának eljátszását.
    A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA), valamint a Megafilm Service hat epizódból álló sorozata március 3-tól heti rendszerességgel, szombat esténként 19 óra 30 perctől lesz látható. A sorozat a színház világába enged betekintést, a történet három szatirikus hangvételű szálon fut, amelyek párhuzamosan bonyolódnak és alkalmanként összefonódnak. 
    A dramedy műfajú sorozat harmadik évadában a történet folytatódik, megszületik a színésznő, Alinda (Schell Judit) és a rendező, Barna (Csányi Sándor) közös gyermeke. Nem kevés fejtörést okoz a párnak, hogyan egyeztessék össze a szülői teendőket a színházi élettel. Dénes (Szervét Tibor) és Petra (Szávai Viktória) kapcsolata tovább bonyolódik, mikor felbukkan egy titokzatos koreográfus, akiért Dénes tűzbe tenné a kezét. Petra gyanakszik, hogy Miklós (Mészáros Béla) nem egyenes vele a színházat illetően. Pápai Timi (Dobó Kata), a színház új primadonnája egy szerelmi csalódás után próbál talpra állni és minden eszközt megragad, hogy a sajtó előtt jó képet fessen magáról.
    A sorozat harmadik évadában olyan színészekkel bővült a csapat, mint Bánsági Ildikó, Mohai Tamás, Osváth Judit vagy Kamarás Iván. A produkció vezető írója továbbra is Divinyi Réka, forgatókönyvírója és kreatív producere Goda Krisztina, operatőre Babos Tamás, vágója Mezei Áron volt.
    A műsor másik vendége, Miklauzic Bence rendező az évad új szereplőiről és bonyolódó történetszálairól beszélt. Kamarás Iván komikus karaktert játszik, Dobó Kata a díva szerepében tűnik fel, Bánsági Ildikó pedig a rendezőt alakító Csányi Sándor anyjaként bonyolítja a történetszálat - fogalmazott a rendező.

Fotó: musorvizio.blog.hu
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ