RSS Feed

Oscar-partit nyerhet egy szerencsés

M. A. - 2018. 02. 05. 19:00:03 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Oscar-partit nyerhet egy szerencsés

Egyedülálló játékot hirdet nézőinek Návai Anikó. A Hello, Hollywood! játéka a szerencsés nyertest Los Angelesbe repíti, ahol részt vehet az egyik legnagyobb Oscar-partin és személyesen is találkozhat a filmvilág csillagaival.

 Azok közül a nézők közül, akik játszanak és helyesen válaszolnak az adásokban feltett kérdésekre, egy szerencsés játékos február 28-án elrepülhet Los Angelesbe és március 4-én részt vehet az egyik legnagyobb filmstúdió Oscar partiján, ahol személyesen is találkozhat sztárokkal és filmes nagyágyúkkal.

„Egy filmrajongó számára ez valóban feledhetetlen utazás lesz. Szerettem volna, ha egy magyar néző testközelből is átélheti, milyen jelentősége és rangja van a filmvilágban az Oscar-nak. A szerencsés nyertes hollywoodi sztárokhoz illő fogadtatásban részesül, a reptérről limuzin viszi majd a szállodába, és meghívója lesz a 20th Century Fox Oscar-partijára” – mondta Návai Anikó.

Idén 90. alkalommal rendezik meg a filmvilág legrangosabb díjátadó ceremóniáját, így a mindhárom kérdésre helyest választ adó – az utazási feltételeknek megfelelő - 90. válaszadó lesz a nyertes. A győztest a február 25-i adásban hirdetik ki.  A játékszabályok a Tv2 oldalán megtalálható.


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ