RSS Feed

Tetten érték a békásmegyeri drogdílert

police.hu - 2018. 01. 12. 9:06:21 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

A budapesti rendőrök egy fogyasztót is elfogtak, aki éppen egy III. kerületi ház kerítésénél vette át a férfitól a kábítószert.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztály nyomozói 2018. január 10-én reggel megjelentek egy békásmegyeri háznál, mert a rendőrök tudomására jutott, hogy az 50 éves budapesti K. András kábítószert árul otthonában. Amikor a rendőrök odaértek, egy férfi is leparkolt a háznál, és a kerítésnél K. Andrástól átvett egy csomagot, majd elhajtott.

A rendőrök a férfi után mentek és pár utcával arrébb igazoltatták. A nyomozók átvizsgálták az autóját, amiben 0,7 gramm, alufóliába csomagolt kokaint és 0,9 gramm heroint találtak.

K. Andrást a nyomozók a lakása előtt fogták el, majd a házkutatáskor Vito, a kábítószer-kereső kutya segítségével 90 gramm kokaint, 40 gramm kábítószergyanús zöld növényi törmeléket, valamint közel százezer forint készpénzt találtak és foglaltak le.

A rendőrök a fogyasztót kábítószer birtoklása miatt, K. Andrást pedig kábítószer-kereskedelem bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki.​


Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ