RSS Feed

Titokban csokit eszik és a pókoktól fél a Forma-1-es pilóta

M. A. - 2018. 01. 10. 17:00:41 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Titokban csokit eszik és a pókoktól fél a Forma-1-es pilóta

A Forma-1 jó ideje különleges interjúkkal próbálja közelebb hozni a versenyzőket a közönséghez. Most a mezőny egyik legszínesebb egyéniségének tartott, Daniel Ricciardót faggatták, aki most sem hazudtolta meg önmagát, és frappáns válaszok születtek.

A Red Bull ausztrálja például fél a „szokásos dolgoktól”: kígyók, cápák, pókok. De, ami az érzelmi oldalt illeti, a megbánást említi a pilóta. De az is érdekes, hogy iskolás korában úgy tartották róla a tanárai, hogy túl sokat beszél.

Bűnös szenvedélye közé a csoki evés tartozik, de ezzel le is buktatta a többi pilótát is, mert szerinte ez minden versenyzőre igaz.

Azt is elárulta, hogy régebben Valentino Rossi motorjainak a modelljeit gyűjtötte, gyerekkorában pedig a borosdugókat nem engedte kidobni. Arra a kérdésre, hogy: mi hiányzik legjobban az otthonából, amikor úton van? azt felelte, hogy az időjárás, valamint az ausztrál reggeli és a kávé. Ricciardo szerint ugyanis a világ többi részén ezeket eléggé alulértékelik.

A pilóta még azt is elmesélte, hogy zuhany alatt általában countryt énekel, és hogy szerinte az ejtőernyőzés olyan földöntúli érzés, amit minden embernek legalább egyszer ki kellene próbálnia.


Fotó: BBC Sport
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ